Temperatuur van koel- en vriescellen onder controle."

Bewaking HACCP

Adviseren • Leveren • Implementeren

In het kader van HACCP dient van iedere koel- of vriescel, onafhankelijk van de regeling, de temperatuur gemeten te worden. Vaak zien wij personeel met pen en papier in de hand de standen noteren en in een Excelbestand verwerken. Een tijdrovende situatie.

Met TiMoPlus gebouwautomatisering- en controlesysteem (GACS) heeft u de mogelijkheid om de temperatuur in uw koel- en vriescellen onafhankelijk te meten. U heeft zo real time inzicht in het verloop van de temperatuur en kunt voldoen aan de HACCP wetgeving. Alle data wordt zichtbaar in het dashboard maar kan ook geëxporteerd worden naar Excel.

Storingen kunnen in een vroegtijdig stadium opgespoord worden, waardoor bederf van voedsel (en daarmee extra kosten) voorkomen kan worden. Hierbij kunnen alarmeringen, bij bijvoorbeeld te hoge temperatuur, ingesteld worden.

Horeca met beeldmerk

1.

Inventarisatie op locatie

2.

Een uniek projectplan naar  uw wensen 

3.

totale Implementatie van uw gebouwautomatisering- en controlesysteem

Vragen? Neem contact op!
Naar contact

Adres & contact

Vlietstraat 5-7
3371 SX Hardinxveld-Giessendam